Széchenyi 2020

Kivitelezőknek

Ma már egyre több modern háztartás igényel olyan extrákat, mint az okos otthon megoldások. Villanyszerelőként ne érjen váratlanul téged sem, ha valaki azt kéri tőled, hadd irányítsa távvezérléssel a ház elektronikáját.

Azért vagyunk itt, hogy megkönnyítsük a munkádat. Számíthatsz ránk attól a pillanattól kezdve, hogy felmerül az igény a megrendelő oldaláról. Segítünk az üzembehelyezésben, a dokumentációban. Bármikor elérsz minket telefonon is, ha akadályba ütköznél.

Tudjuk, hogy eddig néha már-már tehernek élted meg az ilyen különleges kéréseket, hiszen rengeteg plusz munkát jelentett. Arról nem is beszélve, hogy itthon nagyon kevés vállalkozást találsz, ami rendelkezik magyar ügyfélszolgálattal.

Hosszú napok teltek el a keresgéléssel, tájékozódással, az ajánlatkéréssel és a kommunikációval.

De ennek mostantól vége. Nincs felesleges plusz munka. A tőlünk kapott modulok azonnal életképesek, neked csupán a ház fogyasztóival kell összekötnöd őket.

Közösen elérhetjük, hogy a magyar otthonokba is egy varázsütésre beköltözzön a kényelem. A Hitec Smart Home modulok rendkívül könnyen és gyorsan beköthetők, a folyamatot pedig elősegítik részletes magyar nyelvű útmutatóink és szakembereink is.

Járj egy lépéssel a konkurencia előtt, és állj készen a modern ügyféligényekre velünk!


Gyakran ismételt kérdések

A termosztátok leendő helyére kerüljenek be a műanyag szerelvénydobozok és egy UTP (ethernet) kábel is kerüljön behúzásra (külön csőben). A lámpanyomókhoz gyengeáramú csoportkábelek szükségesek (nyomógombonként 1 ér + egy közös 24 V). Minden vezérelni kívánt fogyasztó fázisvezetője az elosztószekrénybe a modulokhoz legyen behúzva.

Az új elosztószekrény kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a megszakítókon és esetleg a tápegységeken kívül a modoluk is ezen elosztóba kerülnek (1 eszköz 8 modul széles). DIN sínes lehetőleg maszkolható elosztó az ideális választás.