Széchenyi 2020

Smart Home

Belekezdtél álmaid házának építésébe vagy felújításába, de valami még hiányzik?
Szeretnél teljes kényelmet teremteni, de a takarékosság is fontos számodra?
Mi tudjuk, hogy mit keresel!
100% magyar termék
Hitec Smart Home
Íme a magyar okos otthon megoldás, ami nem követi minden lépésed, viszont nagyban megkönnyíti azokat!

A Smart Home megoldások magasabb szintre emelik otthonod kényelmét. A központilag, vezetékesen bekötött rendszer megbízható és gyors működésével hozzájárul a magasabb életminőséghez. Nem csak maximális kényelmedről gondoskodik, de az alacsonyabb villanyfogyasztást is elősegíti, lakteredet pedig teljes mértékben igényeidhez és hangulatodhoz alakítja.
Hitec Smart Home Hitec Smart Home
Megbízható és gyors

Fedezd fel a kényelmet!


Mi is az az okos otthon?

A smart home megoldás lehetővé teszi, hogy a ház különböző, elektronikával működő alrendszereit központilag távvezéreld. Alexáról, vagy Siriről biztosan hallottál már. Hasonlót kell elképzelni, csak itt nem beszélgetsz a házaddal, hanem egy telefonos applikáción irányítod.
Hitec Smart Home

Lépj feljebb a komfort lépcsőjén, és élvezd a modern technológia nyújtotta határtalan lehetőségeket!

Húzd fel a redőnyöket és csukd be az ablakot a kanapédról
Szabályozd a világítás fényerejét és színét hangulatodnak megfelelően
Időzítsd be a lámpaoltást, a reggeli vagy esti rutinos redőny húzást és a fűtést akár grafikonok alapján

Alakítsd otthonod atmoszféráját az adott pillanathoz egy gombnyomásra, egyetlen alkalmazásból, bármilyen eszközről.

Mostantól nem kell azon aggódnod, hogy felkapcsolva maradt-e a világítás, hiszen bárhonnan le tudod ellenőrizni. Elkezd szakadni az eső, amíg te távol vagy? Csak előkapod a telefonod, és becsuksz vele minden ablakot, ami esetleg nyitva maradt. Ilyen egyszerű!
Hitec Smart Home

Nem érhet meglepetés


Mire számíthatsz Hitec Smart Home megoldásától?

01
Hazai
Teljes mértékben magyar alapítású és Magyarországon tevékenykedő cégünk mindent megtesz, hogy gyorsan, problémamentesen és biztonságosan használhasd okos otthonod. A telepítéshez magyar nyelvű útmutatót adunk, és telefonon is segítünk. Magyar ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésedre áll, ha problémába ütközöl a használat során.
Emellett nekünk nincs szükségünk személyes adataidra, úgy hisszük, azokkal csakis te rendelkezel. Rendszereink a személyes információid nélkül is teljes élményt nyújtanak.
02
Biztonság
03
Minőség
Olyan élményt, ami igényeidre szabott. Megrendelésed alapján egyedi elektromos tervet is készíthetünk, majd ez alapján hozzuk létre a kiegészítő modulokat. Ezeket villanyszerelő szakember segítségével tudod beépíteni a házadba. Ez is garantálja a maximális biztonságot, hiszen más technológiákkal ellentétben mi nem vezeték nélkül kapcsolódunk az otthoni hálózatra, hanem valós villanybekötésről van szó. Ez minimalizálja a hibafaktort és a meghibásodás veszélyét.
Amint a rendszer éles, annyi lesz a dolgod, hogy regisztrálsz alkalmazásunkba, és felfedezed a lehetőségeidet.
04
Kényelem

Mi már a jövőben élünk!

Csatlakozz te is!


Gyakran ismételt kérdések

Olyan felújítás és építkezés előtt álló személyeknek, akik szeretnék kényelmesebbé tenni mindennapjaikat.

Csupán egy villanyszerelőre van szükség aki elvégzi a bekötéseket, akár egy hagyományos villanyszerelésnél. A rendszer élesítéséhez nincs szükség programozóra, mérnökre vagy az okos otthonokra specializálódott szakemberre, ugyanis a bekötést követően a konfigurációt egyszerűen bárki el tudja végezni.

A konfigurációt követően minden a rendszerhez hozzárendelt eszköz elérhető a webapplikációban és akár okoseszközről akár számítógépről is kezelhetőek.

Nem! A stabilitás és a folytonosság érdekében csak vezetékes kapcsolat van az eszközök között.

Csak a távoli eléréshez szükséges internetkapcsolat. A webapplikáció lokális hsználatához elegendő a belső hálózat, valamint a kiépített nyomógombok sem igényelnek internet kapcsolatot