Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Cégünk története 1993-ban kezdődött. Már csaknem 3 évtizedes automatizálásban szerzett tapasztalataink alapján kezdtünk okosvezérlő tervezésébe és gyártásába. Büszke családi vállalkozásként, már a második generációval együtt dolgozunk. Éppen ezért nyitottak vagyunk az újdonságokra, és szeretnénk együtt fejlődni a technológiával.

Ennek jegyében terveztük meg okos otthon moduljainkat is. Úgy láttuk, szüksége van a magyar piacnak olyan smart home megoldásra, amely könnyű, problémamentes használatot és megbízható technológiai hátteret biztosít. Mindezt úgy, hogy a teljes szolgáltatás egyetlen applikáció által elérhető és kezelhető, a beüzemelés pedig a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb.

Mindezek mellett pedig 100%-ban hazai. Rendkívül fontos számunkra a bizalom megrendelőink oldaláról, hiszen így tud hosszú távon jól működni egy olyan magas szintű technológia, mint a smart home. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatunk rendelkezésre áll, ha probléma merül fel, és nem gépi hangok, hanem szakemberek nyújtanak segítséget.

Küldetésünk, hogy egy teljes mértékben megbízható és kifogástalanul működő megoldással minél több magyar ember életét megkönnyítsük.

Kíváncsi vagy, hogy pontosan mit is jelent a smart home, és mit kínálunk számodra?