Széchenyi 2020
Hitec Smart Home
Hitec Smart Home

Költözz te is a jövőbe magyar okos otthon rendszerünkkel!

Tudj meg többet!

Miért válassz minket?


Rendszerünk előnyei

Minden eszközödet 1 webapplikációról kezelheted
Magyar nyelvű dokumentációt, leírásokat és ügyfélszolgálatot kapsz
A mi rendszerünk nem gyűjt személyes adatokat
Könnyen beállítható és felhasználóbarát webapp. Nincs szükséged mérnökre vagy programozóra.
A rendszer folyamatosan bővíthető új eszközök okosításával
Vezetékes kommunikációnak köszönhetően nincs lehetőség a szétkapcsolódásra
Akár 8 fő is használhatja egy időben a webes felületet

Egyszerű és hatékony


1 alkalmazás mind felett

01
Egyszerű
Hitec Smart Home
Tudjuk, mennyire kellemetlen, amikor applikációk tucatjai sorakoznak feleslegesen telefonodban. Miért is lenne szükséged külön alkalmazásra a fűtésed vezérléséhez, egy másikra a világításhoz és egy harmadikra a redőnyökhöz, amikor mindet kezelhetnéd egy helyről? Valamint nálunk nem fizetsz felesleges, nem használt funkciókért.
Mi hiszünk abban, hogy a smart home megoldás célja életed megkönnyítése. Ezért fejlesztettük ki úgy a Hitec smart home webes kezelő felületét, hogy minden eszközödet 1 helyről irányíthasd. A webalkalmazást bármilyen okoseszköz böngészőjében elérheted. Több vásárlónk jelezte már vissza, hogy kezelése olyan egyszerű, mint a Facebook alkalmazásé. Tekintsd meg te is!
Hitec Smart Home
02
Hatékony

Energiatakarékos fűtési megoldások


Fűtés vezérlés

Te is utálod, amikor télen egy hosszú munkanap vagy éppen egy családi utazás után a hideg otthon vár?
HSH-CR16-os modulunkkal elfelejtheted ezt az érzést.
A modul segítségével egész házad fűtését vezérelheted telefonodról, akár szobánként. Így az is lehetséges, hogy téli kirándulásból, családlátogatásról hazaérve kellemes meleg nappali vár, a szobák fűtését pedig elegendő mindössze az éjszakára beindítani.

Nem csak komfortos, de energiatakarékos is, hiszen te választhatod ki, pontosan mikor, melyik helyiséget szeretnéd fűteni. Ezt megteheted akár egy grafikonban, előre beállítható hőmérséklet diagrammal.
A modul működik padlófűtéssel és radiátoros fűtéssel egyaránt, kombinációs kazánok esetén pedig a melegvíz készítési ciklus is szabályozható a fűtés mellett. Sőt, egy szobán belül is külön szabályozhatod a padlófűtést és a radiátoros fűtést. Így elkerülheted a talpat már szinte égető, forró padlót, miközben a kellemes hőmérsékletet fenntartod a radiátorokkal.

A HSH-CR16-tal mindig meleg fogadtatásban lesz részed otthonodban.
Hitec Smart Home

Segítségedre leszünk


Kivitelezőknek

Így könnyítjük meg a kivitelezők életét is

Villanyszerelőként valószínűleg már téged is többször kerestek meg okos otthon megoldásokkal. Célunk, hogy a te munkádat is megkönnyítsük megoldásunkkal. Úgy fejlesztettük ki smart home rendszerünket, hogy neked se jelentsen plusz munkát. A magyar dokumentációk és ügyfélszolgálat pedig áll rendelkezésedre.
Hitec Smart Home